Bebumi contacte

Despre noi

Bebumi

Bebumi-lumea descoperită de micuțul tău în plină armonie.

Prin produsele pe care le-am creat, ne dorim să facem mai frumoase momentele pe care le trăiești alături de bebe, astfel încât fiecare plimbare să se transforme într-o mică aventură, iar fiecare experiență de hrănire să devină mai plăcută. Atât cărucioarele Bebumi, cât și pompele de sân sunt gândite în cele mai mici detalii ca să asigure un proces armonios pentru micuț încă din primele clipe de viață. Prioritatea noastră este siguranța micuților și fericirea mămicilor!

Design

Bebumi înseamnă grijă față de mediu, armonie vizuală și plăcere în fiecare atingere.

Cărucioarele Bebumi ,disponibile în 5 modele-Bebumi, Space, Space Eco, Sport și Spotlight, sunt create din materiale ecologice fără utilizarea componenților nocivi precum Bisfenol A. Toate piesele componente ale cărucioarelor și pompelor de sân sunt ergonomice, rezistente și comode în utilizare-ușor de întreținut și transportabile. Mai mult, datorită echipei de designeri talentați, cărucioarele se bucură de solicitări din partea mămicilor care aleg eleganța, siguranța și confortul micuțului-armonie totală de la Bebumi.

Siguranță și confort

Bebumi înseamnă aventuri, siguranță și bucuria plimbărilor.

Am creat fiecare model cu grijă, adaptîndu-l cerințelor pe care le au părinții și nivelului de confort de care se bucură bebe. Fie că e vorba de un cărucior tip sport pentru drumuri mai aventuroase, fie de modelul Spotlight-pentru plimbări nocturne, toate produsele Bebumi sunt certificate din momentul proiectării, până la ultima etapă de producție. Asta înseamnă că toate cerințele de siguranță sunt respectate, iar securitatea micuțului – garantată. Toate piesele de la cărucior și de la pompa de sân sunt ergonomice și antialergice, iar materialele fine aduc plăcerea fiecărei experiențe de utilizare.

Comoditate în utilizare

Bebumi înseamnă călătorii alături de bebe, flexibilitate și mai puține griji.

Am creat produse destinate să ușureze viețile mămicilor. Atât cărucioarele Bebumi, cât și pompele de sân pot fi ușor utilizate în călătorii. Greutatea unui cărucior Bebumi este de 7 kg-perfect pentru a încăpea la bordul avionului și a plimba micuțul prin cele mai frumoase locuri din lume. Mămicile care își fac griji de alăptarea în public-această problemă e ușor soluționată datorită pompelor de sân și a recipientelor de stocare a laptelui. Orice piesă sau material e ușor de curățit, ceea ce îți oferă și mai multă libertate în utilizare.