Confidențialitate

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. BEBUMI TRADE SRL. („www.bebumi.com”), cu sediul în str. Horia Lovinescu nr. 14, Valea Lupului, Iași, România.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, www.bebumi.com.


1. DECLARAȚIE

Bebumi va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodată și sub nici o formă datele dumneavoastră de contact sau informațiile pe care ni le trimiteți în alte scopuri în afară de scopul pentru care au fost trimise și nu le vom împărtăși niciodată unor terțe persoane sau companii.


2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI

Nu vom vinde, oferi sau închiria aceaste informații unor persoane terțe sau companii sub nici o formă. Datele dumneavoastră pot fi comunicate doar în cazul în care vor fi solicitate de dumneavoastră sau de autoritățile statului Român prin mandat judiciar.

Informațiile furnizate și înregistrate de dumneavoastră sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei în vederea furnizării de curierat, servicii de plată bancară și furnizarea de servicii de asigurare.

Toate aceste date colectate sunt păstrate până când utilizatorul cere ca acestea să fie șterse.

Colectăm informații atunci când le furnizați personal prin: abonarea la newsletter, trimiteți feedback sau e-mail la adresa noastră sau achiziționati produse de pe acest site pentru trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) ,de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor, precum și comportamentul Clientului/Cumpărătorului.

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (dacă ați dat accesul) și informațiile pe care ni le-ați trimis sau transmis din conversațiile cu operatorul nostru și mesajele trimise).

Scopurile și temeiurile de prelucrare

A . Dacă sunteți client al www.bebumi.com, S.C. BEBUMI TRADE SRL datele dumneavoastră cu caracter personal se prelucrează în următorul mod:

– pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și Bebumi , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe www.bebumi.com , informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și S.C. BEBUMI TRADE SRL, definit în cuprinsul Termenilor și condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastra și S.C. BEBUMI TRADE SRL .

– pentru îndeplinirea obligațiilor legale în care , S.C. BEBUMI TRADE SRL în contextul serviciilor prestate prin intermediul www.bebumi.com, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea S.C. BEBUMI TRADE SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin www.bebumi.com.

– pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de S.C. BEBUMI TRADE SRL, prin www.bebumi.com.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare din momentul finalizarii unei comenzi .

– în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a www.bebumi.com , realizarea de profiluri de preferințe de consum, se face în mod principal, în vederea îmbunătățirii experienței oferite pe www.bebumi.com.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al S.C. BEBUMI TRADE SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe www.bebumi.com . Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

B. Dacă sunteți vizitator al www.bebumi.com, S.C. BEBUMI TRADE SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

– pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de S.C. BEBUMI TRADE SRL, prin www.bebumi.com.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe www.bebumi.com . Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

– pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți experiență dumneavoastră oferită pe www.bebumi.com.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al S.C. BEBUMI TRADE SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe www.bebumi.com, inclusiv prin soluționarea diferitelor întrebari sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

C. Daca alegeti sa aplicati la un job prin www.bebumi.com, in calitate de candidat, S.C. BEBUMI TRADE SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

– pentru desfasurarea activitătilor specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante in cadrul S.C. BEBUMI TRADE SRL.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza demersurile la cererea dumneavoastră pentru încheierea unui contract. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea S.C. BEBUMI TRADE SRL de a vă avea în vedere în procesul de recrutare pentru diferite posturi.

– pentru celelalte scopuri și temeiuri enumerate la secțiunea B. de mai sus.

D. Dacă sunteți persoana de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri, S.C. BEBUMI TRADE SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

– pentru inițierea sau desfășurarea relației contractuale dintre S.C. BEBUMI TRADE SRL și Parteneri sau potențiali Parteneri

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al S.C. BEBUMI TRADE SRL de a iniția și desfășura relațiile contractuale în contextul oferirii serviciilor pe www.bebumi.com . Refuzul furnizării datelor pentru acest scop poate avea drept consecințe imposibilitatea S.C. BEBUMI TRADE SRL de a-și desfasura activitatea.

– pentru celelalte scopuri și temeiuri enumerate la secțiunea C. de mai sus.


3. FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie să completeze un formular de contact în care să ofere anumite informații (nume, telefon, adresa de email). Această informație este utilizată pentru a contacta utilizatorul în legătură cu serviciile de pe site pentru care el și-a manifestat interesul.


4. COMANDA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de S.C. BEBUMI TRADE SRL, va trebui să furnizați anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor S.C. BEBUMI TRADE SRL și a derulării relațiilor de tip comercial. Drept regulă generală, puteţi vizita website-ul www.bebumi.com fară a fi necesar să furnizați datele personale. Cu toate acestea, câmpurile marcate cu un asterisc indică necesitatea introducerii unor informaţii de bază. Necompletarea câmpurilor relevante poate avea drept rezultat imposibilitatea www.bebumi.com de a vă oferi acces sau anumite servicii.


5. INFORMAȚII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci când vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat pe site-ul nostru, informații despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). Bebumi, asemenea altor operatori, înregistrează aceste informații cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor și calitatea serviciilor oferite. Aceste date, conform noii legi în vigoare, vor fi analizate numai cu acordul dumneavoastră.


6. SECURITATE

În conformitate cu cerințele legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. BEBUMI TRADE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau altă persoană.

S.C. BEBUMI TRADE SRL a implementat măsuri fizice, electronice și administrative de protecție în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.

Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidențialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja BEBUMI.COM și utilizatorii noștri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informațiilor pe care le deținem.

În special:

Vă oferim acces securizat la datele personale

Ne revizuim practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor, inclusiv măsurile de securitate fizice, pentru a oferi protecție împotriva accesului neautorizat la sisteme.

Restricționăm accesul la informațiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate care sunt îndreptățite să afle respectivele informații pentru a le putea prelucra în numele nostru și care se supun unor obligații contractuale stricte de confidențialitate și pot fi trași la răspundere sau cărora li se poate desface contractul daca nu îndeplinesc aceste obligații. În cazul în care baza noastră de date a fost afectată în vreun fel ne asumăm responsabilitatea de a vă anunța și a anunța și autoritățile GDPR în maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.


7. ANUNȚAREA MODIFICĂRILOR

Dacă decidem să ne schimbăm politica, vom afișa aceste schimbări pe această pagină astfel încât utilizatorii noștri să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă acestea există, le facem publice.

Dacă decidem să utilizăm informații personale în alte scopuri sau modalități decât cele prezentate la momentul în care au fost înregistrate, îi vom anunța pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informațiile în concordanță cu politica de colectare a informațiilor.


8. CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din România și vor fi interpretate conform legilor Românesti în vigoare.

S.C. BEBUMI TRADE SRL este o societate cu răspundere limitată, organizată și funcționând conform legislației din România, cu sediul la IAȘI, VALEA LUPULUI, STR. HORIA LOVINESCU NR.14 .

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

De asemenea, Bebumi poate furniza datele cu caracter personal ale Cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate la punctul 16.3., prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare de piață a Bunurilor și Serviciilor noastre, asigurători.

Prin completarea în formularul de comandă pe Site a datelor personale, Cumpărătorul își exprimă expres consimțământul că persoanele juridice cu care S.C. BEBUMI TRADE SRL a încheiat parteneriate în vederea finalizării și procesării unei comenzi. Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Politie, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și că urmare a unor cereri expres formulate.

Bebumi vă pastra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document. Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comanda/Contract fară consimțământul prealabil scris al Vânzătorului. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

De asemenea, sunteți de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului www.bebumi.com . Acest fapt nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.